Studio

Studiobilde01

Vi har fotostudio og kurslokale i etasjen under butikken. Studioet leier vi ut til både fotografer og amatører som vil prøve seg.

Studioet vårt er utstyrt med hvit "cove" som bakgrunn og med mulighet for å henge opp annen bakgrunn på monterte fester (sort og grå pleier være tilgjengelig). Nomalt er det 4-5 stk Elinchrom blitzer tilgjengelige og de løses ut med radioutløser slik at det blir mindre ledninger å snuble i. Til blitzene har vi diverse softbokser, paraplyer, reflektorer, fargefiltre osv.

Vi kan også leie ut blitzer og blitzutstyr for kortere perioder (døgnbasis) for de som heller vil ta med utstyr hjem for egne prosjekter.

Studioutleie

Studioet vårt er tilgjengelig i butikkens åpningstider og kan leies fullt utstyrt på timebasis. Prisen er 500,- inkl mva pr. time, og det betales i butikken etter endt økt. For å booke tid i studioet klikker du på ønsket dato i kalenderen til høyre og velger tid. Du kan også bestille flere sammenhengede timer i skjemaet om du ønsker det. Etter bestilling får du straks bekreftelse på epost. Det er lurt å dobbelsjekke at bekreftelsen stemmer med ønsket dato og tid. Du bør ha med eget speilreflekskamera men trenger ellers ingen spesielle forhåndskunnskaper. Vi kan hjelpe deg igang med innstillinger på kamera og lys. Husdyr (hund/katt osv) er dessverre ikke tillatt i studioet, da studioet også skal kunne brukes av de som er allergiske mot pelsdyr.