Stort utvalg av profesjonelt videoutstyr og tilbehør

Enten du er på hobbybasis, freelancer eller produksjonsselskap kan vi hjelpe deg med å skaffe utstyret du trenger for å visualisere manuset ditt. Stavanger foto forhandler mange av de mest populære merkene innen film-, video- og TV-bransjen. Noe har vi på lager, men dessverre ikke alt. En del av disse produktene er bestillingsvarer og ikke direkte tilgjengelige i nettbutikken vår. Ta kontakt dersom det er noe du ikke finner eller noe du lurer på om vi kan skaffe!

Canon Pro Video
Som Canon Pro Video Partner selger vi alt av Canon Pro fotoutstyr i tillegg til at vi har Canons Pro videokamera og Canons Cinema EOS kameraer.

Manfrotto - bransjestandard innen grip
Som pro-forhandler av Manfrotto har vi tilgang til hele katalogen! Dette betyr et stort utvalg av lys (tidligere Litepanels), kamerarigger og -stativer, vesker, bager og regntrekk (tidligere Kata), lys-stativer og grip-utstyr. Manfrotto sin Avenger-serie er mer eller mindre bransjestandard innen lys- og griputstyr og det samme er deres utvalg av bager, vesker og regntrekk (tidligere Kata).

Film og video-optikk av ypperste kvalitet
Er du på jakt etter optikk beregnet på film og video? Vi forhandler Zeiss, Samyang og Schneider sine serier med primes. Disse kommer i ulike serier og fatninger, fra  den billigste HDSLR-serien til Samyang, Milvus-serien til Zeiss og opp til pro cine-optikk som Samyang Xeen, Schneider-Kreuznach Cine-Xenar og Zeiss CP.2. Uavhengig om du skyter på Canon Cinema EOS med EF-fatning, Nikon-kamera, Panasonic eller Black Magic med MFT-fatning eller Arri Alexa med PL-fatning har vi utvalget av førsteklasses optikk tilgjengelig!

Filter
Innen video og film er Lee-filter mest kjent for sitt store utvalg av gel-filter for lys. Ved å handle direkte med Lee FIlters i England har vi tilgang til hele utvalget. Fra de vanligste diffusjons- og frost-filtrene, ND-filter, CTB-, CTO- og Straw-filtrene for fagekorreksjon til de mer spesielle effektfilterene.

Vi har også Schneider-filter. Deres serie med MPTV-filter kommer  i 4x4 eller 4x5,65 standard størrelse og her finner du ND, soft og polarisering.

Lyden er halve opplevelsen
Lyden er virkelig halve opplevelsen. Vi har stort utvalg i mikrofoner og tilbehør fra Røde, Zoom, Shure og Sennheiser. Som pro-forhandler av Sennheiser har vi tilgang til en hel rekke lydprodukter av aller ypperste kvalitet, både mikrofoner, trådløse løsninger og headset for film, video og broadcast.

Ansatte
Våre produktspesialister på pro-video har begge utdanning og erfaring fra film og TV. Vi har altså ansatte som ikke bare selger produktene, men som har praktisk erfaring med dem! Det gjør at vi kan bistå med råd og veiledningbåde før og etter kjøp.

Morgan

morgan@stavangerfoto.no

Kai Morten

kai@stavangerfoto.no

 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å få vite mer om hvilke produkter vi har tilgjengelig samt tilbud og priser.