Dalen Villmarkssenter

Panasonic Kamerakurs
 
Vi samarbeider med Dalen Villmarkssenter om å skape et mekka for naturfotografer! Stavanger foto støtter med objektivutleie og arrangerer jevnlig felles turer, men det er også fullt mulig å ta turen alene eller i egen gruppe.
 
Om Dalen Villmarkssenter

Dalen Villmarkssenter byr på fotogene øyeblikk hele året i ei naturperle uten sidestykke! Plassert midt i Dalen i Telemark er det lett tilgjengelig fra både Sør-, Øst- og Vestlandet. Dette er et perfekt sted for nybegynnere til å utfolde seg med god hjelp og veiledning om ønskelig. Samtidig byr det på mange muligheter og er et flott sted for  erfarne ringrever å komme igjen og igjen for å samle nye blinkskudd.

Jostein Hellevik har bygget opp en god infrastruktur med tilrettelagte skjul og relativt lett ankomst. Det er en positiv og bratt læringskurve som møter deg gjennom aktive dager og fine foredragskvelder! Dalen Villmarkssenter byr på et vilt og vakkert landskap med fossefall, våtområder, dype skoger og en naturlig mystikk. Her møter du et variert dyre- og fugleliv.

For booking ta kontakt med Jostein Hellevik
E-post: jostein@hovdmyra.no
Tlf.: 900 65 976